خلاصه کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد اثر هنریت کلاوسر

خلاصه کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد اثر هنریت کلاوسر [معرفی جامع] + ویدئو

خلاصه کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد را برای شما آماده کرده ایم تا بتوانید با خواندن آن نکات بسیار زیادی یاد بگیرید. بعد از خواندن این مقاله، شما با اصول و نکته های این کتاب آشنا میشوید. بعد از آن می توانید تصمیم بگیرید این کتاب را بروید بخرید و کاملش را بخوانید و یا اینکه همین نکات رو در زندگیتان اجرا کنید و نتایج فوق العاده ای را در زدگی خود کسب کنید.

کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد نوشته هنریت کلاوسر یکی از پر فروش‌ترین کتاب‌ها در سراسر دنیا است که به صدها زبان ترجمه شده است. ما در این مقاله خلاصه کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد را برای شما آماده کرده ایم.

هنریت کلاوسر در این کتاب میگوید: وقتی شما هدفی را می‌نویسید مشاهده می‌کنید که اوضاع و احوال به تدریج هدف شما را عملی خواهد کرد. نوشتن یعنی اینکه قبل از وقوع هدف آن را می‌سازید.  زمانی که قبل از وقوع آن را می‌سازید در حقیقت با ایمان و اعتقادتان جلو می‌روید. همانطور که نوشتن به شما تلقین می‌کند که ایمان دارید به آن دست پیدا می‌کنید.

بررسی اجمالی کتاب بنویسید تا اتفاق بیفتد:

اگر رمانی درباره زندگی خود می نوشتید، درباره چه چیزی بود؟ هر کسی نویسنده داستان خودش است. افرادی قصد دارند موفق شوند باید مطمئن شوند که در راستای عمیق ترین خواسته ها و آرزوهای خود زندگی می کنند.

این کتاب توضیح خواهد داد که چرا این ایده (نوشتن باعث اتفاق افتادن میشود) دیوانه کننده نیست. در واقع، تعیین دقیق رویاهای شما می تواند به نزدیک شدن آنها به واقعیت کمک کند. زمانی که شروع به نوشتن رویاهای خود کنید از اتفاقاتی که می افتد شگفت زده خواهید شد. به عنوان مثال، جیم کری برای خود چکی به ارزش 10 میلیون دلار نوشت و سپس برای به دست آوردن آن تلاش زیادی کرد و باعث شد به موفقیت های بزرگی برسد.

خانم هنریت کلاوسر کیست؟

دکتر هنریت کلاوسر نویسنده ۴ کتاب پر فروش بین المللی است. پر فروش‌ترین کتاب او یعنی کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد به صدها زبان در دنیا ترجمه و به فروش رسیده است. او تا به حال بیش از صدها سمینار در مورد قدرت نوشتن برگزار کرده است.

هنریت به مردم کمک می‌کند تا از قدرت کلمه و نوشتار برای رسیدن به اهداف، بهبودی روابط و بدست گرفتن نیروی سلامتی‌شان استفاده کنند. در ادامه به معرفی و خلاصه‌ کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد می‌پردازیم.

خلاصه کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد اثر هنریت کلاوسر

سر فصل‌های کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد:

  1. بنویس تا اتفاق بیفتد.
  2. آگاهی نسبت به خواسته‌ها جزئی از ضروریات تعیین هدف است.
  3. صندوق پیشنهادهای مغز
  4. آماده دریافت شدن
  5. بررسی ترس‌ها و احساس‌ها
  6. دستیابی به آزادی
  7. ساده گرفتن کار
  8. تمرکز بر نتیجه
  9. رفتن به کنار آب برای نوشتن
  10. زندگی روزمره خود را مکتوب کنید.
  11. متعهد شدن
  12. روی هم چیدن اهداف و بالا بردن موانع
  13. یک گردهمایی تشکیل دهید.
  14. به دست گرفتن ابتکار عمل
  15. نامه نوشتن به خدا
  16. مقاومت پر معناست.
  17. ایجاد یک مراسم آیینی
  18. برقراری تعادل
  19. سپاسگزاری
  20. از پس از شکست برآمدن

فصل اول: بنویس تا اتفاق بیفتد.

هنریت کلاوسر در فصل اول کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد می‌گوید تمام اهداف‌تان را با سرعت و بدون درنگ بنویسید. مقابل آن‌هایی که مهم هستند ستاره بزنید و از اینکه چیزهای زیادی را می‌خواهید نگران نباشید. حتی هدفهای به ظاهر نشدنی را هم ذکر کنید. از ته دل همه را بنویسید و چیزی را از قلم نیندازید. و آن چیزی را که می‌خواهید با با تمام جزئیات بر روی کاغذ بیاورید.

پیشنهاد میکنم مقاله تمرکز ذهن را مطالعه فرمایید.

او در این کتاب می‌گوید در هنگام رویاپردازی یکی از خسته کننده‌ترین جملات عالم این است که بیا واقع بین باشیم. هر هدفی را هر چند بزرگ باشد را می‌توانید بنویسید. وقتی می‌نویسید به جهان هستی می‌گویید من آماده‌ام و حضورتان را در بازی اعلام می‌کنید.

نوشتن مانند صافی عمل می‌کنند هرچه جذابیت هدف شما بیشتر باشد و شوق و ذوق بیشتری داشته باشید، دیگران نیز تمایل دارند که آرزوی شما به واقعیت تبدیل کنند.

وقتی حرکتی انجام شود جنبشی مرتبط با آن در جای دیگر خلق خواهد شد.

فصل دوم: آگاهی نسبت به خواسته‌ها جزئی از ضروریات تعیین هدف است.

اگر نمی‌دانید چه می‌خواهید شروع به نوشتن کنید. نوشتن مفهوم واقعی خود را خواهد ساخت و خواسته‌های واقعی شما را پیدا خواهد کرد. بهترین زمان برای آشکار شدن آرزوهایتان صبح زود است. به محض اینکه از خواب بیدار می‌شوید شروع به نوشتن کنید.

در حالت خواب و بیداری از همه چیز بنویسید. تا دو هفته این کار را ادامه بدهید و پس از پایان دو هفته آن را از ابتدا تا انتها بخوانید و ببینید که در هنگام نوشتن چطور ضمیر ناخودآگاهتان به شما اطلاع می‌دهد که شما از زندگی چه می‌خواهید. به شما پیشنهاد میکنم خلاصه کتاب پدر پولدار پدر بی پول را هم بخوانید.

فصل سوم: صندوق پیشنهادهای مغز

همان طور که در ابتدای خلاصه کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد برای تان گفتیم، همیشه یک دفتر کوچک برای جمع آوری افکاری که به ذهنتان می‌رسد همراه داشته باشید. این دفترچه صندوقچه‌ای برای افکار شماست. اگر ننویسید آن چیزی که در ذهن شما می‌گذرد به دست فراموشی سپرده خواهد شد. داشتن جایی برای ثبت تفکرات و قلمی دم دست، به مغزتان این پیام را می‌دهد که من برای استفاده آماده ام.

سعی کنید نکات مثبتی که دیگران در مورد شما می گویند را نیز بنویسید زیرا نوشتن نکاتی که دیگران به شما می‌گویند می‌تواند اعتماد به نفس شما را افزایش دهد.

همچنین بخوانید: تمرکز چیست ؟

فصل چهارم: آماده دریافت شدن

یک توصیف پرمغز از آنچه می‌خواهید بنویسید. یک تجسم دقیق از آنچه دوست دارید بنویسید. علاوه بر نوشتن هدف بر تجسم جزئیات روزانه زندگی مورد علاقه‌تان بپردازید. آنچه را که آرزو دارید مجسم کنید تا روزی محقق شود.

وقتی همه چیز را آن طوری که باید باشد نیست. از خود بپرسید چه چیزی را باید یاد بگیریم؟ اکنون چه درسی برای من وجود دارد؟ از این شرایط چه درسی میتوانم بگیرم و چطور می‌توان شرایطم را تغییر بدهم؟

فصل پنجم: بررسی ترس‌ها و احساس‌ها

نوشتن جایی برای پارک کردن نگرانی‌ها است. نوشتن ترس ها، دردها، رنج‌ها و اظطراب را از درون انسان بیرون می‌ریزد. اگر آن‌ها را ننویسیم منفجر می‌شویم. نوشتن راه خوبی برای درهم شکستن احساسات منفی و واکنشی برای عمل نکردن به فکرهای مخرب است.

فصل ششم: دستیابی به آزادی

بدون توقف، تفکر و ویرایش بنویسید. و در بیان اعتراض‌های ذهنتان پیش بروید. صدای درونی که از شما انتقاد می‌کند را ریشه کن کنید. و هر چه در فکرتان می‌گذرد بنویسید. یک گفتگوی صادقانه داشته باشید. نوشتن خوب نوعی مراقبه است.مخصوصاً زمانی که بدون توقف هرچه را به ذهن‌تان می‌رسد می‌نویسید.

بی‌وقفه برای رسیدن به نتیجه بنویسید. وقتی به سمت نوشتن قدم برمی دارید ناگهان پی در پی انرژی کسب می‌کنید و به نتایج تازه‌ای در زندگی دست پیدا می‌کنید.

فصل هفتم: ساده گرفتن کار

یک فهرست کوتاه و ساده از اهدافتان را بنویسید. مقاصد خود را شفاف کنید و با خودتان بگویید این آنچه است که می‌خواهم و منتظر من است.

خلاصه کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد، فصل هشتم: تمرکز بر نتیجه

روی نتیجه کار تمرکز کنید. اول فکر کنید چرا شما این هدف را می‌خواهید. و یا چطور دستیابی به آن، زندگی شما یا دیگران را غنی‌تر خواهد کرد. وقتی که روی نتیجه کار تمرکز کردید افعال و کارهای خود را در زمان حال یادداشت کنید. و وقتی عمیق فکر می‌کنید به نتیجه نهایی کار فکر کنید. و بر روی تأثیری که می‌خواهید بر خودتان و جهان اطراف‌تان داشته باشید تفکر و تامل کنید.

فصل نهم: رفتن به کنار آب برای نوشتن

آب یکی از چهار عنصر اصلی حیات و عامل برانگیخته شدن خلاقیت است. یون‌های منفی موجود در آن با رسیدن به جریان خون واکنش‌های بیوشیمیایی ایجاد می‌کند و میزان سروتونین را افزایش می‌دهد و افسردگی و استرس را از بین می‌برد و همچنی انرژی روزانه را افزایش می‌دهد.

همچنین آب خلاقیت شما را بیشتر می‌کند و اندیشه شما را به جریان می‌اندازد. هنگام بارش باران یا ریزش آبشار خلاقیت شما تحریک می‌شود و اندیشه شما برای نوشتن بیشتر می‌شود.

یک تکان از جوشش جوی شاید بیش از یک مرد تو را پند دهد.

فصل دهم: زندگی روزمره خود را مکتوب کنید.

برای رسیدن به موفقیت از فهرست اهداف روزانه استفاده کنید. وقتی هر روزتان را شروع می‌کنید باید توجه داشته باشید که از آن روز چه انتظاری دارید و چه کاری را می‌خواهید انجام دهید. اما سعی کنید در برنامه ریزی روزانه زمان‌هایی را هم برای کارهای از قبل برنامه ریزی نشده بگذارید. هر چه زمان حال را بزرگ‌تر و پربارتر کنید زندگی‌تان غنی‌تر می‌شود.

فصل یازدهم کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد اثر هنریت کلاوسر: متعهد شدن

قبل از تعهد تردید و دودلی وجود دارد. ولی زمانی که شخصی خودش را متعهد می‌کند دیگر شک و تردید از بین می‌رود. و خداوند هم برایش حرکت می‌کند و درهای کمک به رویش باز خواهد شد.

بعضی اتفاقات پیش بینی نشده که تصورش را هم نمی‌کنید سر راهتان قرار می‌گیرد و به شما برای رسیدن به هدف‌تان کمک می‌کنند. پس نسبت به اهداف و برنامه‌هایی که می‌نویسید تعهد داشته باشید و عملگرا باشید تا نتایج‌تان دگرگون شود.

مطلب پیشنهادی: «خلاصه کتاب چهار میثاق»

فصل دوازدهم: روی هم چیدن اهداف و بالا بردن موانع

شما می‌توانید در یک زمان بیش از یک هدف داشته باشید و اجازه دهید پیروزی که در یک هدف بدست آوردید؛ انگیزه‌ای برای رسیدن به هدف‌های بعدی باشد. چنانچه در یک حوزه پیشرفتی حاصل کنید؛ خواهید دید که جلوه‌های آن در دیگر قسمت‌های زندگی‌تان به شما نیرو می‌بخشد. اگر پاداشی نصیبتان شود پاداشی دیگر نیز در انتظار شماست. اگر در یک نقطه از زندگیتان برنده شوید در نقطه‌ای دیگر هم موفق خواهید شد.

  • تمرین: یک فهرست از تمام پیشرفت‌هایی که در زندگی‌تان را داشته‌اید را بنویسید و بدانید که شما که در یک بعد از زندگی تان پیشرفت کرده‌اید در ابعاد دیگر هم می‌توانید پیشرفت کنید.

فصل سیزدهم: یک گردهمایی تشکیل دهید.

اگر درباره خواسته‌هایتان در زندگی جدی هستید با اشخاصی مثل خودتان معاشرت کنید و بگذارید آن‌ها به شما انگیزه بدهند و برای پیشرفت شما را به جلو هل بدهند. اگر انسان‌هایی که در یک تیم هستید هدفی مشابه شما داشته باشند؛ باعث می‌شوند استعدادهایتان نمایان و افق دیدتان بازتر شود و شما را از تاریکی بیرون می‌آورند.

در کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد بر کار گروهی و تشکیل تیم تاکید شده است.

هر چه اعضای گروه با یکدیگر دیدار بیشتری داشته باشند و در مورد دستاوردهایشان صحبت کنند باعث میشود روحیه‌شان بالاتر رود و برای برداشتن گامهای موفقیت‌آمیز بعدی آماده‌تر می‌شوند.دهر هفته از یکدیگر بپرسید که برای پیشرفت در هفته آینده چه خواهید کرد هفته بعد برگردید و گزارش کار بدهید و ببینید که چقدر پیشرفت کرده اید.

اگر راه درست را ادامه دهید تنها چیزی که نیاز دارید توقف نکردن است.

فصل چهاردهم: به دست گرفتن ابتکار عمل

وقتی شما مطلبی را یادداشت می‌کنید به آن معنی و مفهوم می‌دهید. بنابراین شما می‌توانید آنچه را که می‌خواهید به دست آورید. در صورتی که از قبل واقعاً بدانید دقیقا چه می‌خواهید. خداوند هر چه را که ما بخواهیم به ما می‌دهد به شرط آنکه ما دقیقا بدانیم چه می‌خواهیم.

وقتی می‌نویسیم قدر و ارزش چیزهایی که به دست می‌آوریم را می‌فهمیم اما وقتی نمی‌نویسیم مانند این است که پیروزی‌های کوچک را نادیده گرفته و فراموش میکنیم دستاوردهای امروزما روزی هدف‌ها و آرزوهایمان بوده است.

فصل پانزدهم: نامه نوشتن به خدا

نیایش روی کاغذ راهی است که با آن حضور خداوند را در زندگیتان تصدیق می‌کنید. هر شب قبل از خواب به خدا نامه بنویسید و هر چه را می‌خواهید از خداوند درخواست کنید و آن را بنویسید.

در نوشته‌هایتان از چیزهایی که هنوز برایتان اتفاق نیفتاده هم از خداوند سپاسگزاری کنید. طوری که انگار به آرزوهایتان رسیده اید. اگر شما از خداوند بخواهید و آرزوی قلبی‌تان را بیان کنید دعای شما را مستجاب می‌کند و مانند فرزندش با شما رفتار می‌کند.

فصل شانزدهم: مقاومت پر معناست

مقاومت معنا و مفهوم دارد. مفهوم آن پندی است که از هر لحاظ، حائز اهمیت است. در زندگیتان در مقابل چه چیزی مقاومت می‌کنید؟ ورزش؟ برنامه؟ تغذیه؟ کجا پایتان را پس می‌کشید؟ دلایل‌عدم تمایل خودتان را بنویسید.

شاید فکر کنید که دلیل، نیروهای خارجی از قبیل فشار کاری، پول نداشتن و غیره باشد. اما اگر به نوشتن ادامه دهید. دلایل اصلی را شناسایی می‌کنید و به حقیقت می‌رسید. چه چیزی مانع قدم برداشتن شما می‌شود؟ عامل اصلی را پیدا کنید و آن را رفع کنید.

فصل هفدهم: ایجاد یک مراسم آیینی

وقتی که قصد نوشتن اهدافتان را دارید از عناصر چهارگانه خاک، هوا، آتش و آب استفاده کنید. از مواد خوشبو کننده مانند عود و عطر استفاده کنید و فضا را معطر کنید و شروع به نوشتن اهداف کنید.

خلاصه کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد، فصل هجدهم: برقراری تعادل

هر چیزی را که در زندگی میخواهید بدست بیاورید به سمتش بروید و بقیه را دور بریزید. وقتی چیزی جدیدی را به دست می‌آورید کهنه‌ها را دور بریزید. لباسهای قدیمی را ببخشید. و از خودتان بپرسید میل به دست آوردن چه چیزی را دارید.

همیشه جا برای چیزهای تازه باز کنید. دور انداختن چیزهای کهنه و قدیمی برای رسیدن چیزهای نو و جدید در زندگی الزامی است. همچنین افکار منفی را شناسایی کنید و آن‌ها را دور بریزید.

همچنین بخوانید: جذب انرژی مثبت

فصل نوزدهم کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد اثر هنریت کلاوسر: سپاسگزاری

اگر رویایی در سر داری آن را دنبال کن. اگر به رویایی رسیدی آن را تقویت کن. اگه رویایت تحقق شد برو و جشن بگیر. یک سپاسگزاری کامل و متواضعانه را به جا بیاورید و سپس خود را برای نتایج آن در آینده آماده کنید. از آنچه دارید همیشه شکرگزار باشید. برای تمام نعمت‌های بزرگ و کوچک، آگاهانه سپاسگزاری کنید. سپاسگزاری انسان را سبک بال می‌کند.

راه‌های تشکر از دیگران را پیدا کنید. وقتی تشکر کردن را به یاد می‌آورید و زندگیتان را با سپاسگذاری سپری می‌کنید چیزهای بهتر و باشکوه‌تر برای شما به ارمغان خواهد آمد.

فصل بیستم از پس از شکست برآمدن

اگر منتظرید چیزی برایتان پیش بیاید و آن را می نویسید اما به وقوع نمی‌پیوندد اولین کاری که باید انجام دهید تفکر کردن است. شاید آن اتفاقی که مد نظرتان بود است اتفاق افتاده اما از راهی که شما برای آن مشخص کرده‌اید اتفاق نیفتاده است.

تفکر کنید و ببینید واقعاً چرا در جستجوی این هدف هستید؟ شما روی رسیدن تمرکز کنید اگر از یک راهی نشد. ببینید چه کاری می‌توانید انجام دهید تا به همان نتیجه پایانی برسید. از روش تغییر قوای مغز استفاده کنید. نیکره راست مسئول احساسات است و نیکره چپ مسئول منطق است. در احساس و منطق به تعادل برسید.

اگر احساس زیاد به خرج می‌دهید این بار کمی منطقی‌تر و عقلانی‌تر کار کنید و اگر عقلانی و منطقی‌تر بودید کمی احساسات عاطفی چاشنی هدف‌تان کنید.

جمع‌بندی خلاصه کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد نوشته هنریت کلاوسر

  • نوشتن اهداف باعث می‌شود شما هدف‌هایتان را پیدا کنید و برای رسیدن به آن‌ها قدم بردارید.
  • نوشتن اهداف مانع فراموشی اهداف شما میشود.
  • در هنگام نوشتن اهداف دقت کنید که هدف شما باید واضح و روشن باشد. با تمام جزئیات بدانید که چه چیزی را می‌خواهید.
  • نوشتن نگرانی‌ها و افکار مزاحم باعث می‌شود افکار مزاحم و نگرانی‌های شما حذف شود.
  • نوشتن افکار باعث میشود ذهن شما آزاد شود و خلاقیت شما شکوفا شود.

خلاصه کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد اثر هنریت کلاوسر

امیدواریم که نهایت استفاده را از خلاصه کتاب بنویس تا اتفاق بیفتد اثر هنریت کلاوسر را ببرید. مشتاق خواندن نظرات ارزشمندتان در زیر این مقاله هستیم. با تشکر

6 پاسخ

  1. بسیار عالی بود لطفا خالاصه کتابهای بیشتری رو بزارید بسیار بسیبار عالی بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نخبگان حافظه و مظالعه

15 دقیقه مشاوره رایگان

مشاوره تندخوانی و تقویت حافظه رایگان شد…!