آموزش تند خوانی از ضروری ترین کار ها در دنیای رو به پیشرفت امروزی است. با تندخوانی می شود متن ها را سریع تر مطالعه کرد.

آموزش تند خوانی از 0 تا 100 کاملاً رایگان و حرفه ای + نکات اصلی

آموزش تند خوانی قطعاً یکی از ضروری‌ترین کارها برای هر فردی است. می‌پرسید چرا؟ به شما کمک می‌کنم تا خودتان پاسخ سوالتان را پیدا کنید. اگر شما می‌توانستید تمام مطالعات خودتان را در یک سوم یا یک پنجم زمانی که الان صرف می‌کنید به اتمام برسانید، دیگر چه کارهای جدیدی می‌توانستید انجام دهید؟ چه کتاب‌های بیشتری را می‌توانستید مطالعه کنید؟ اگر سرعت و تمرکز و درک مطلب‌تان هنگام مطالعه 3 برابر شود چقدر در درس‌هایتان پیشرفت می‌کنید؟ با آموزش تندخوانی این موارد دور از دسترس نیست ! در در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا شگفت زده شوید…????

چرا سرعت مطالعه مهمه؟

چه در حال مطالعه کتاب های درسی در کلاس فلسفه یا مطالعه روزنامه صبحگاهی باشید، مطالعه کردن می تواند خسته کننده باشد. خود را به سرعت بالا در مطالعه عادت دهید تا این کارها را بسیار سریعتر انجام دهید. مطالعه بعد از یادگیری تندخوانی بسیار لذت بخش تر از قبل میباشد.

اصلاً تندخوانی چیست، تندخوانی به چه معناست؟

آموزش تندخوانی به چه معناست؟ تندخوانی چیست؟ تندخوانی در واقع یک مهارت است که با یادگیری آن می‌توانید به کیفیت بالاتری در مطالعه برسید. همانطور که می‌دانید ایجاد مهارت برخلاف کسب دانش نیاز به تمرین دارد. مثلاً رانندگی یک مهارت است که با تمرین کردن به دست می‌آید اما یادگیری ساختار سلول یک دانش است و نیاز به تمرین و مداومت ندارد. بنابراین تندخوانی مجموعه‌ای از تکنیک‌ها و راهکارها است که شما باید آن‌ها را بدانید و همچنین آن‌ها را تمرین کنید تا در شما نهادینه شود.

آیا تندخوانی واقعیت دارد؟

اگر تندخوانی واقعیت نداشت قطعاً ما به خود زحمت نمی‌دادیم که همچین مقاله بلند بالا و طولانی بنویسیم. تندخوانی چیز عجیب و غریبی نیست. تندخوانی مجموعه ای از تکنیک ها و راهکار ها برای افزایش سرعت مطالعه، تمرکز و درک مطلب است. بنابراین می‌تواند واقعیت داشته باشد.

تندخوانی با درک بالا (آیا تند خواندن باعث کاهش درک مطلب نمی‌شود؟)

خیر ! تندخوانی به معنای سرسری خواندن و ورق زدن کتاب نیست. تند خوانی مهارت مطالعه با کیفیت بالا است. مطالعه با کیفیت بالا مؤلفه‌های زیادی مثل سرعت مطالعه بالا، درک مطلب بالا، تمرکز بالا، و همچنین قدرت به خاطرسپاری بالا دارد.

اگر در تندخوانی فقط سرعت مطالعه بالا رود و بقیه مولفه‌ها تغییری نکنند پس آموزش تندخوانی چه فایده ای دارد؟ در مهارت تندخوانی سرعت مطالعه، تمرکز و درک مطلب با همدیگر رشد می‌کنند و باعث می‌شود که شما لذت بیشتری از مطالعه ببرید و بهره‌وری بالایی را از زمان مطالعاتی خودتان داشته باشید.

تندخوانی با درک مطلب بالا بسیار لذت بخش می‌باشد. فکرش را بکنید هر متنی را سریع مطالعه کنید با درک چند برابری ????

تاریخچه آموزش مهارت تندخوانی، از پیدایش تا اکنون

دانستن تاریخچه آموزش تندخوانی نقش به سزایی در شناختن این مهارت فوق العاده دارد و دید ما را نسبت به این موضوع بازتر می کند.

اولین نگرش تندخوانی: نیروی هوایی آمریکا

اولین نگرش تندخوانی به تمرین‌های نیروی هوایی آمریکا بر می‌گردد. تاکیستوسکوپ دستگاهی است که تصویری را برای مدت زمان معینی به خلبان‌ها نمایش می‌داد، سپس به سرعت آن را حذف می‌کرد. از تاکیستوسکوپ برای آموزش خلبانان جهت شناسایی سریع هواپیماهای دشمن در کابین خلبان استفاده می‌شد. آن‌ها در آزمایشی دریافتند که نمایش چهار کلمه روی دستگاه تاکیستوسکوپ در کسری از ثانیه قابل مشاهده و دریافت توسط خلبانان است. بنابراین در آن زمان متوجه شدند که مغز انسان می‌تواند کلمات را با سرعت بیشتری ببیند و آن‌ها را درک کند.

خانم اِوِلین وود، اولین مدرس تندخوانی

تندخوانی در ایالات متحده آمریکا در اواخر دهه ۱۹۵۰ توسط خانمی به نام اولین وود گسترش یافت. در واقع خانم اِوِلین وود کلمه تندخوانی (speed reading) را قبل از اینکه به یک عبارت معمولی تبدیل بشود ابداع کرد. خانم اِوِلین وود پس از بررسی افرادی که سریع تر از بقیه مطالعه می کردند روشی را طراحی کرد و آن را در بسیاری از سمینارها در سراسر کشور تدریس کرد.

او به دلیل آموزش تند خوانی به رئیس جمهور جان اف کندی که طرفدار قوی تندخوانی بود مشهور است. تا اواخر دهه ۱۹۹۰ کلاسهای وی اغلب در دانشگاه‌های سراسر ایالات متحده تدریس می‌شد. او در سال ۱۹۹۵ در ۸۶ سالگی درگذشت، اما ترفند ها و روش‌های آموزشی او حتی هم اکنون هم در مدارس و کلاس های مختلف دنیا تدریس می‌شود.

آموزش تند خوانی چه فایده‌هایی دارد؟

به طور کلی یادگیری تندخوانی از کلاس سوم ابتدایی به بعد برای تمام افراد توصیه می‌شود.

مزایای آموزش تندخوانی برای جامعه

قطعاً مسیر پیشرفت و موفقیت هر جامعه‌ای از علم و دانش می‌گذرد. کتاب‌ها منابع دست اول علم و آگاهی هستند. هر جامعه‌ای برای اینکه بتواند مسیر رشد و تعالی را طی کند باید مردم اهل مطالعه‌ای داشته باشد. تندخوانی علم مطالعه صحیح است. یکی از دلایل پایین بودن سرانه مطالعه در کشور عزیزمان ایران، پایین بودن سرعت مطالعه و عدم تمرکز و میل به مطالعه است. بدون دانستن علم و مهارت تندخوانی، افراد از مطالعه خودشان لذت نمی‌برند.

ولی وقتی این مهارت را یاد می‌گیرند قطعاً لذت از مطالعه چند برابر می‌شود و افراد تمایل بیشتری به مطالعه پیدا می‌کنند و سرانه مطالعه هم به دنبال آن افزایش خواهد یافت. بنابراین تندخوانی نیاز امروز و فردای جامعه است.

مزایای آموزش تند خوانی برای دانش‌آموزان و دانشجویان

دانش آموزان و دانشجویان ساعت‌های طولانی را به مطالعه و درس خواندن می‌پردازند. بنابراین باید تمام مهارت‌های مطالعه را یاد بگیرند تا بتوانند از تمام ظرفیت‌های مغزی خود استفاده کنند. ولی متاسفانه در جامعه ما به محصلان، نحوه مطالعه کردن و درس‌خواندن آموزش داده نمی‌شود. بنابراین بسیاری از آن‌ها کیفیت مطالعاتی بالایی ندارند. اما اگر شما دانش آموز یا دانشجو هستید هر چه زودتر به آموزش تندخوانی بپردازید و با یادگیری این مهارت از رقبایتان جلو بزنید.

با یادگیری تندخوانی، سرعت مطالعه، تمرکز و درک مطلب خود را به اوج برسانید و به طور کلی کیفیت مطالعاتی خود را مثل جت افزایش دهید. تامل نکنید انجام دهید.

افزایش علاقه به مطالعه با یادگیری تندخوانی

همانطور که گفتم تند خوانی با حذف عادتهای اشتباه مطالعاتی موجب افزایش رضایت هنگام مطالعه می‌شود. به طور مثال عادت وسواس مطالعاتی و برگشت به عقب که باعث کلافگی هنگام مطالعه می‌شوند با آموزش تند خوانی از بین میرود.

تاثیر آموزش تندخوانی در قبولی کنکور

بسیاری از افرادی که برای آزمونهای مثل کنکور مطالعه می‌کنند، کیفیت مطالعه پایینی دارند. این افراد به جای افزایش کیفیت مطالعه فقط ساعتهای مطالعه خودشان را زیاد می‌کند. چرا دو نفر دقیقاً به یک اندازه درس می‌خوانند یکی می‌شود رتبه برتر کنکور و یکی رتبه ۴ رقمی می‌آورد؟ تفاوت در چیست؟

رتبه برترها مهارت‌های مطالعه و یادگیری را بهتر از بقیه بلد هستند. آن‌ها می‌توانند ساعت‌های طولانی متمرکز باقی بمانند و سرعت مطالعه و درک مطلب بالاتری دارند. شما با یادگیری تندخوانی می‌توانید مثل رتبه برترها مطالعه کنید و رتبه عالی را در آزمون ها کسب کنید.

افزایش اعتماد به نفس و رضایت شخصی با یادگیری تندخوانی

وقتی شما بتوانید در زمان کمتری کتاب های درسی و غیر درسی بیشتری بخوانید و آن‌ها را به خاطر بسپارید چه حسی پیدا می‌کنید؟ وقتی بتوانید ساعت‌ها با تمرکز بالا بدون حواس پرتی مطالعه کنید چه حسی پیدا می کنید؟ قطعاً حس بهتری خواهید داشت و اعتماد به نفس‌تان افزایش می‌یابد.

رابطه آموزش تندخوانی و افزایش تمرکز

به طور کلی افزایش سرعت مطالعه باعث افزایش تمرکز می‌شود. بگذارید برای شما مثالی بزنم دو راننده را تصور کنید یکی با سرعت ۲۰ کیلومتر در ساعت و دیگری با سرعت ۱۹۰ کیلومتر بر ساعت حرکت می‌کند. کدام یک از این راننده‌ها تمرکز بالاتری دارند؟ کدام یک از آن‌ها تمام فکر و ذکرش رانندگی در لحظه حال است؟ و اما کدام یک از آن‌ها در فکرش هزار چیز مختلف می‌گذرد؟ و به اطراف نگاه می‌کند..؟ حتی چایی میخورد…؟

بله درست متوجه شدید، تمرکز در سرعت بالا باید فقط روی رانندگی باشد. در مطالعه هم همینطور است، تمرکز در سرعت بالا فقط باید روی مطالعه باشد. بنابراین افرادی که با سرعت بالاتر مطالعه می کنند تمرکز بالاتری دارند و غرق در مطالعه می‌شوند. علاوه بر این، دوره تندخوانی ساناموز حاوی بهترین تمرین‌های افزایش تمرکز می‌باشد که با استفاده از آن‌ها تمرکز شما به اوج خودش می‌رسد و دیگر عوامل حواس پرتی نمی‌توانند حواس شما را پرت کنند و می‌توانید ساعت‌های طولانی‌تری را متمرکز باقی بمانید.

پیشنهاد میکنم مقاله رو به رو را مطالعه کنید: تمرکز چیست ؟

رابطه تندخوانی و تقویت حافظه

به طور کلی مهارت تندخوانی ارتباط زیادی با تقویت حافظه دارد. مطالعه به روش تندخوانی باعث می‌شود شما از ظرفیت‌ها و توانایی‌های مغزی خودتان بیشتر استفاده کنید و استفاده بیشتر از مغز باعث تقویت مغز می‌شود. همچنین یکی از مولفه‌های حافظه قوی، داشتن تمرکز بالا است. در مهارت تندخوانی شما یاد می گیرید چطور تمرکز خودتان را افزایش دهید و همین افزایش تمرکز باعث می‌شود حافظه شما به شدت تقویت شود.

آموزش تند خوانی چه تغییری در عادت‌های مطالعه ما می‌گذارد؟

همانطور که گفتیم اکثر افراد عادت‌های اشتباه مطالعاتی بسیاری دارند و همین عادت‌های غلط باعث کلافگی هنگام مطالعه و بی‌میلی به مطالعه می‌شود. مهارت تندخوانی به شما کمک می‌کند که این عادت‌های اشتباه را حذف کنید و به صورت حرفه‌ای مطالعه کنید. در ادامه به بیان تعدادی از عادت های اشتباه هنگام مطالعه می‌پردازیم که با یادگیری تندخوانی می‌توانید آن‌ها را حذف کنید.

حذف بلندخوانی

مطالعه با صدای بلند یکی از بزرگترین اشتباهات ممکن هنگام مطالعه است که بسیاری از افراد آن را انجام می‌دهند. اگر با صدای بلند مطالعه کنید سرعت مطالعه شما از سرعت کلام (سرعت حرف زدن) که تقریباً ۱۵۰ تا ۲۰۰ کلمه در دقیقه است نمی‌تواند فراتر رود. همچنین با صدای بلند خواندن خیلی سریع باعث خستگی می‌شود چون بدن انرژی را به صورت بیهوده تلف می‌کند.

در اینجا 2 راه برای به حداقل رساندن این عادت وجود دارد:

  • هنگام مطالعه آدامس بجوید.
  • اگر هنگام خواندن لب‌هایتان را تکان می‌دهید، انگشت خود را روی آن‌ها نگه دارید.

حذف زمزمه خوانی

زمزمه کردن زیر لب هم عادت اشتباهی در مطالعه است. شما باید بتوانید مطالب را با چشمان‌تان بخوانید و آن‌ها را درک کنید. وقتی زمزمه خوانی می‌کنید سرعت مطالعه بسیار پایینی خواهید داشت و کلافه می‌شوید.

حذف درون خوانی

درون خوانی به معنای شنیدن صدای کلمات درون ذهن است. همه افراد مقداری درون خوانی دارند بعضی از افراد بیشتر و بعضی از افراد کمتر. شما باید سعی کنید که صدای کلمات را درون ذهنتان نشنوید و فقط با چشمانتان مطلب را دریافت کنید. وقتی درون خوانی در شما حذف شود یا کاهش پیدا کند شما تازه لذت مطالعه را خواهید چشید. ????

حذف برگشت چشمی

یکی از عادتهای افراد کند خوان برگشت چشمی است. جالب است بدانید که ۶۶ درصد زمان مطالعه یک فرد کند خوان صرف برگشت چشم به عقب می‌شود.

حذف دوباره خوانی

شما با آموزش تند خوانی یاد می‌گیرید که دوباره خوانی نکنید. وقتی شما درک مطلب بالایی داشته باشید و هر مطلب را تنها با یک بار خواندن متوجه بشوید چرا باید آن را دوباره بخوانید؟!

حذف وسواس مطالعاتی

وسواس مطالعاتی در بسیاری از محصلان و دانشجویان وجود دارد. آن‌ها با اینکه یک مطلب را می‌خوانند و متوجه می‌شوند اما دوباره برمیگردند به اول مطلب و آن را می‌خوانند و حس می‌کنند که آن را فراموش کرده‌اند. آموزش تند خوانی به حذف وسواس مطالعاتی کمک شایانی می‌کند و در اغلب موارد وسواس مطالعاتی را از بین می برد.

پیشنهاد میکنم مقاله کند خوانی را بخوانید.

وسواس مطالعاتی از علت های مهم کندخوانی است.

تکنیک‌ها و روش‌های آموزش تندخوانی

در ادامه این مقاله به بیان چند تا از مهمترین تکنیک‌های تندخوانی می پردازیم. حتماً آن‌ها را مطالعه کنید و  انجام شان دهید تا نتایج شگفت‌انگیز آن‌ها را ببینید.

تکنیک اول: خط بری

اصلی‌ترین و مهمترین تکنیک تندخوانی خط بری است. سعی کنید از امروز هنگام مطالعه خط بری کنید یعنی یک خط بر مثلاً انگشت اشاره‌تان یا یک خودکار را زیر خطوط حرکت دهید و چشمانتان خطوط را دنبال کنند.

نکات خط بری

  1. سایز کتاب رقعی یا ۵ باشد.
  2. هنگام خط بری چشم ها باید از انگشت یا خط بر تبعیت کنند نه اینکه خط بر از چشم های تان تبعیت کند.
  3. هیچ موقع هنگام خط بری و مطالعه به عقب بر نگردید.
  4. سرعت خط بردن را به مرور زمان افزایش دهید تا سرعت مطالعه‌تان افزایش یابد.

تکنیک دوم: عبارت خوانی

اغلب افراد هنگام مطالعه یک متن آن را به صورت کلمه به کلمه می‌خوانند یعنی روی هر کلمه به طور میانگین یک ثانیه مکث می‌کنند. اما افراد تندخوان به جای کلمه خوانی عبارت خوانی می‌کنند یعنی هر عبارت (سه یا چهار کلمه یا حتی بیشتر) را که حدوداً هر  می‌باشد را در یک نگاه دریافت می‌کنند و مغز آن‌ها در کسری از ثانیه معنا و مفهوم آن عبارت را دریافت می‌کند بنابراین سرعت مطالعه افرادی که عبارت خوانی می‌کنند ۳ یا ۴ برابر افرادی است که کلمه خوانی می‌کند

عبارت خوانی سرعت مطالعه را حداقل ۳ برابر می‌کند.

رابطه عبارت خوانی و درک مطلب

به نظرتان افرادی که عبارت خوانی می‌کنند درک بهتری از متن دارند یا افرادی که کلمه خوانی می‌کنند؟ صبر کنید تا مثالی برای شما بزنم… یادتان هست که ما در اول ابتدایی صدای حروف را یاد گرفتیم و برای این که بتوانیم یک کلمه را بخوانیم باید صدای حروف را به هم وصل می کردیم تا بتوانیم یک کلمه را بخوانیم. آن موقع وقتی می‌خواستیم جمله بابا آب داد را بخوانید چطور می‌خواندید؟ با خود می‌گفتیم ب آ ب آ بابا…

بنابراین صدای حروف را به هم متصل می‌کردیم تا بتوانیم معنای یک کلمه را متوجه بشویم. آن موقع ما به اصطلاح حروف خوانی می‌کردیم. آیا زمانی که ما حروف خوانی می‌کردیم درک خوبی از معنای جمله داشتیم؟ خیر ! وقتی یاد گرفتیم که کلمه خوانی کنیم آن موقع بود که درک ما افزایش یافت. عبارت خوانی هم مرحله سوم است وقتی شما بتوانید چندین کلمه را در یک نگاه بخوانید درک تان از مطلب چندین برابر می‌شود.

چگونه عبارت خوانی کنیم؟

سعی کنید چند کلمه که در نزدیک هم هستند را در یک نگاه بخوانید. می‌توانید به عنوان تمرین صفحه یک کتاب را به 4 قسمت مساوی تفسیم کنید یعنی با مداد سه خط عمودی را از بالا به پایین درون آن بکشید طوری که یک خط به چهار قسمت مساوی تقسیم شود. بعد از اینکه خط کشی تمام شد خط بر یا انگشت اشاره‌تان را زیر هر قسمت قرار دهید و با چشمان ثابت سعی کنید همه کلمات آن قسمت را ببینید. بروید قسمت بعد و تا آخر صفحه به همین ترتیب ادامه دهید.

پیشنهاد میکنم مقاله تمرکز ذهن را مطالعه فرمایید.

بعد از چند روز تمرین کردن صفحه را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید تمرین را انجام دهید و بعد از چند روز تمرین صفحه را به دو قسمت تقسیم کنید و طبق روش‌های قبل تمرین را انجام دهید. این تمرین هم باعث می‌شود که دامنه دید شما بازتر شود و هم عبارت خوانی را برایتان آسان می‌کند. در ادامه در مورد حوزه دید و نحوه افزایش آن بیشتر صحبت می‌کنیم.

تکنیک سوم تندخوانی، افزایش حوزه یا دامنه دید

شما برای اینکه بتوانید عبارت خوانی کنید و در هر ثانیه کلمات بیشتری را بخوانید باید اول چشمانتان و مغزتان قادر به دیدن کلمات باشند. حوزه دید یعنی اینکه وقتی شما به یک کلمه نگاه می‌کنید چند کلمه قبل و چند کلمه بعد از آن را می‌توانید ببینید؟

افراد تندخوان به واسطه تمرین‌هایی که انجام داده‌اند حوزه دید گسترده‌تری نسبت به بقیه افراد دارند. بنابراین با یک نگاه کلمات بیشتری را می‌توانند ببینند و بخوانند.

تمرین های افزایش حوزه دید

در ادامه 2 تا از بهترین تمرین‌های افزایش دامنه دید را برای شما معرفی کرده ایم. حتماً آن‌ها را یادداشت کنید و انجام دهید.

تمرین ستاره

یک ستاره را در برگه A4 رسم کنید و آن را مثل عکس زیر شماره‌گذاری کنید. تایمر خودتان را روی ۶۰ ثانیه تنظیم کنید و چشمان خودتان را روی اضلاع ستاره حرکت دهید. چشمان شما باید روی اضلاع حرکت کند نه اینکه از نقطه‌ای به نقطه دیگر پرش کند.

تمرین ستاره در آموزش تندخوانی نقش مهمی دارد.

این تمرین را روزی سه بار انجام دهید تا عضلات چشمانتان تقویت شود و همچنین با افزایش دامنه دیدتان سرعت مطالعه شما افزایش یابد. به سادگی این تمرین‌ها توجه نکنید آن‌ها را انجام دهید تا تاثیرات آن را ببینید.

تکنیک کلمات پراکنده

مراحل انجام تکنیک:

  1. چند کلمه را به صورت پراکنده و فاصله دار روی کاغذ بنویسید. به صورتی که در روزهای اول فاصله آن‌ها خیلی زیاد نباشد اما در روزهای بعد فاصله آن‌ها را زیادتر کنید.
  2. نگاه به کلمه وسط کنید و سعی کنید کلمات اطراف را به صورت واضح ببینید چشمان خود را حرکت ندهید. شما فقط باید به کلمه وسط نگاه کنید و با دید محیطی تان کلمات اطراف را ببینید.
  3. یک ماه این تمرین را انجام دهید تا دامنه آن افزایش یابد.

نکته مهم انجام دادن تمرینات است. همانطور که در ابتدای این مقاله بیان کردم تندخوانی یک مهارت است باید آن را تمرین کرد تا نتایج کسب شوند. تکنیک‌ها و تمرین‌هایی را که بیان کردیم روی یک کاغذ بنویسید و روزی ۱۰ دقیقه زمان بگذارید و آن‌ها را انجام دهید. تا یک ماه این کار را انجام دهید تا نتایج شگفت‌انگیزی بگیرید.

تکنیک چهارم:از تایمر استفاده کنید.

وقتی صحبت از «تایمر» می‌شود ما سعی میکنیم بهترین خودمان باشیم. اکنون فرصتی است که خودتان را آزمایش کنید و در مورد چگونگی افزایش سرعت خواندن هر بار که مطالعه می کنید، کار کنید. یک تایمر را برای یک دقیقه تنظیم کنید، و مطالعه را شروع کنید. وقتی تایمر خاموش شد، توجه داشته باشید که چند صفحه خوانده اید.

این کار را ادامه دهید و هر بار تعداد قبلی خود را شکست دهید. یک هدف روزانه یا هفتگی تعیین کنید و وقتی به آن رسیدید به خودتان پاداش دهید. این بازی کوچک را ادامه دهید تا سرعت مطالعه تان افزایش یابد.

نکات مهم در مورد تمرینات تندخوانی

تکنیک ها و تمرین‌هایی که برایتان بیان کردم تنها بخش کوچکی از تمرین‌های دوره تندخوانی ساناموز است اگر دوست دارید که تمرینات بیشتری انجام دهید و سرعت و تمرکز و درک مطلبتان را به اوج خودش برسانید دوره تندخوانی ساناموز می‌تواند بهترین انتخاب برای شما باشد.

در این دوره شما روزی نهایتاً نیم ساعت وقت می‌گذارید و به صورت کاملاً اصولی و حرفه‌ای با نظم و ترتیب خاصی تمرینات را انجام می‌دهید. این دوره شگفت‌انگیز است به طوری که از همان روزهای اول چند برابر شدن کیفیت مطالعه خودتان را شاهد خواهید بود. برای خواندن اطلاعات دوره و ثبت نام روی عکس زیر کلیک کنید…

دوره تندخوانی ساناموز، برای دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت نام در دوره کلیک کنید.

2 پاسخ

  1. سلام ممنون از محتوای عالی تون… قطعاً آموزش تندخوانی بسیار مهم و ضروری و همچنین بسیار دلنشین است. من در دوره شما شرکت کردم و بسیار راضی هستم و به هر کسی که میدانم نیاز دارد دوره شما را معرفی میکنم. با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نخبگان حافظه و مظالعه

15 دقیقه مشاوره رایگان

مشاوره تندخوانی و تقویت حافظه رایگان شد…!